X
تبلیغات
طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی - طرز تهیه انواع دسر
تاريخ : 89/03/04 | 21:27 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر پلمبیر

:مواد لازم

خامه................. 400 گرم
شکر................ 150 گرم
آناناس خرد شده................. 200 گرم
آب کمپوت آناناس................. 80 میلی لیتر
تخم مرغ.................. 4 عدد
گردوی خرد شده................ 50 گرم
خلال پسته................. 50 گرم
اسانس آناناس................ 3 قطره
پوست لیموترش رنده شده ..................1 قاشق چایخوری

 :طرز تهیه 

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید
زرده ها را با 50 گرم از شکر در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید
آب کمپوت آناناس را گرم کنید و به شکر و زرده اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید(روش بن¬ماری) و شروع به هم زدن کنید تا زرده ها کاملاً سبک شوند
بعد اسانس آناناس و پوست لیموی رنده شده را نیز اضافه کنید
سفیده ها را جداگانه در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن بزنید. بعد از اینکه سفیده فرم گرفت 50 گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنید
خامه را هم با 50 گرم باقیمانده شکر بزنید تا فرم بگیرد و در آخر، مخلوط زرده، سفیده و خامه را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که به صورت دورانی و با لیسک (قاشق مخصوص) آنها را مخلوط کنید
در این مرحله، آناناس خرد شده، گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کنید. کف یک قالب لوف* با اندازه 23 در 12 سانتیمتر را با یک نایلون کاملاً بپوشانید و پلمبیر را داخل آن بریزید
قالب پلمبیر را یک روز داخل فریزر قرار دهید
با این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر دسر تهیه می شود.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما