X
تبلیغات
طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی - طرز تهیه انواع دسر
تاريخ : 88/07/18 | 9:47 | نویسنده : sorour

طرز تهیه پودینگ ساده

مواد لازم:

نشاسته ............. (سفید گل) ۱۱۰ گرم

شیر ............. معادل ۴ لیوان پر

تخم مرغ ............. ۲عدد

پودر شکر .............۱۰۰ گرم

خامه ............. ۵۰ گرم

شکلات برای تزیین ............. مقداری

نمک .............. یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را سریع می شوییم تا آشغال های آن گرفته شود. سپس آن را با یک سوم شیر خوب مخلوط می کنیم. بقیه شیر ، پودر شکر و نمک را می گذاریم جوش بیاید ولی ته نگیرد. زرده ها را خوب هم می زنیم و به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم می زنیم. البته حرارت باید کم باشد. سفیده ها را خوب هم می زنیم تا از کاسه نریزد و خامه را کمی می زنیم و به سفیده اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی در مایه اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. اگر ظرف ما فلزی است بهتر است اول آن را با آب سرد خیس کرده و بعد مایه را به آن اضافه کنیم و در یخچال قرار دهیم. پس از 2 ساعت که خود را بست آن را در ظرف دسر بر می گردانیم و با شکلات تزیین شده آن را تزیین می کنیم.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما