X
تبلیغات
طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی - طرز تهیه انواع شکلات
تاريخ : 90/11/03 | 13:40 | نویسنده : sorour
طرز تهیه کرم میوه

 

مواد  لازم:

خامه ................ ۴۵۰ گرم

شیر ................ ۲ لیوان

شکر ................ یک پیمانه پر

پودر ژلاتین ................ ۱۸ گرم

زرده تخم مرغ متوسط ................ ۶ عدد

پودر کاکائو با نسکافه ................ ۱ قاشق سوپخوری

کشمش قرمز و سبز ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج و بیدمشک ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری

کمپوت میوه(سیب-هلو-زرد آلو-گلابی-آناناس-گیلاس) ................ جمعا ۵/۲ پیمانه

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ ها را با پودر شکر و کاکائو خوب هم زده تا یکدست و کاملا سفت شود.شیر را جوشانده و به آرامی در چند مرحله به زرده ها افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.ژلاتین را با مقداری آب حل کردهو به بقیه مواد می افزاییم تا مایه کمی سرد شود.تمام کمپوت ها (به جز گیلاس) را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. در ظرفی کمی آب سرد ریخته و خالی می کنیم. کرم آماده شده را داخل آن ریخته و کمپوت های گیلاس را روی آن میچینیم و در یخچال گذاشته تا بسته شود. هنگامی که کرم بسته شد قالب را در آب گرم میگذاریم تا کرم درسته بیرون بیاید. کرم را در ظرفی گذاشته و با مقداری خامه فرم گرفته و خلال پسته و بادام روی آن را تزیین می کنیم.

همچنین می توانیم کرم را در پیرکس بلور ریخته و پس از بسته شدن با شکوفه های خامه روی آن را تزیین کرده و گیلاس ها را نوک شکوفه های خامه بچینیم.


برچسب‌ها: کرم میوه, دسر میوه ای, کرم ژلاتین, کرم شکلاتی

تاريخ : 90/02/14 | 21:22 | نویسنده : sorour
طرز تهیه توپک شکلاتی

مواد لازم:

بیسکویت پتی بور وانیلی ................. یک بسته

بیسکویت پتی بورکاکائویی ................. یک بسته

پنیر خامه ای و پودر قند از هر کدام .................. 100 گرم

خامه صبحانه و شکلات از هر کدام ................... 100 گرم

وانیل ................ به میزان لازم

طرز تهیه:

شکلات را روی بخار آب ذوب کنید، پنیر خامه‌ای، پودر قند، خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید. هر دو بسته بیسکویت را کاملا خرد کرده و همه مواد را با  هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کرده آنها را به دلخواه در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گردو و ترافل  بغلتانید

می‌توان  با تعدادی از این توپک‌ها و یک عدد نان سوخاری آنها را مطابق شکل، به شکل بستنی در آورد تا جالب تر شود. سعی کنید فرزندان‌تان را به خوراکی‌های سالم عادت دهید و چیپس و پفک را از برنامه غذایی آنها حذف کنید.

 

 



تاريخ : 89/12/25 | 18:54 | نویسنده : sorour
طرز تهیه شکلات ترافل

مواد لازم:

شکلات سفید یا سیاه  .................. 500 گرم

خامه................. 200 گرم

مغز بادام تفت داده شده ..................200 گرم

روش تهیه:

شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و خامه را به آن بیفزایید. سپس بادام را آسیاب و به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.

همین که آن را از یخچال خارج کردید، هر بار به اندازه ی گردو از مایه بردارید و در دست گلوله کنید و داخل پودر قهوه یا پودر کاکائو بغلتانید تا روی ترافل را کاملا بپوشاند.



تاريخ : 89/12/09 | 13:34 | نویسنده : sorour
طرز تهیه کرم باواریا (دو رنگ)

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

زرده تخم مرغ ...............6 عدد

شکر ............... 250 گرم

خامه ................. 250 گرم

شير ................ نيم ليتر

پودر کاکائو ................. 25 گرم

آب جوش................ يک چهارم پيمانه

وانيل.................. اندکي

پودر ژلاتين ................... 40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوري)

طرز تهيه:

پودر کاکائو را در آب جوش حل کنيد.

پودر ژلاتين را همراه با آب ولرم روي بخار کتري قرار دهيد تا ذرات ژلاتين در آب حل شود و شفاف گردد.

زرده هاي تخم مرغ را با شکر و وانيل ترکيب نموده و با همزن خوب بزنيد تا به رنگ کرم درآيد و کشدار شود.

شير را روي حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده هاي تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا نبندد.

سپس پودر ژلاتين حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بريزيد و خوب مخلوط کنيد.

پس از اين که کاملاً مخلوط شد، نيمي از مواد را به صورت سفيد در قالب ريخته و در يخچال قرار دهيد.

پس از نيم ساعت، نيمي ديگر از مواد را با پودر کاکائوي آماده شده مخلوط کنيد و آهسته روي دسر بسته شده بريزيد و دوباره به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد.

 



تاريخ : 88/09/25 | 13:12 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کرم قهوه :

مواد لازم:

شیر ............... 800 سی سی (میلی لیتر)

شکر ............... 250 گرم

پودر قهوه ................ 30 گرم

پودر ژلاتین ............... 50 گرم

خامه ............... 100 گرم

طرز تهیه:

شیر را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. شکر ، پودر ژلاتین و پودر قهوه را با هم مخلوط می کنیم. شیر را به مواد اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم. در نهایت خامه را اضافه می کنیم.

کرم قهوه ما آماده است.



تاريخ : 88/07/22 | 8:32 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شکلات گردویی

مواد لازم:

شکر .............. 1 لیوان

شیر .............. 3 لیوان

گردو .............. نصف لیوان

گلاب ............. مقداری

وانیل .............. نوک قاشق چایخوری

کاکائو در صورت تمایل برای رنگ دادن

طرز تهیه:

شیر و شکر را به جوش آورده در حرارت ملایم هم می زنیم تا به اندازه فرنی غلیظ شود سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده هم می زنیم. گلاب و وانیل را هم اضافه کرده هم می زنیم.(آنقدر که اگر در بشقاب صاف ریختیم و آن را کج کردیم از آن نریزد.) بعد از آماده شدن در سینی چرب شده پهن کرده و بعد از اندکی سرد شدن با چاقو به شکل لوزی یا مربع می بریم. در صورت تمایل می توان با پودر پسته یا نارگیل آن را تزیین کرد.



تاريخ : 88/06/27 | 22:38 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کارامل شکلاتی مکزیکی

مواد لازم:

شکر ............. 120 گرم

آب ............ 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش ............ نصف 1 عدد

شیر ( پاستوریزه ) ............. 280 میلی لیتر

شکلات ............. 60 گرم

دارچین نکوبیده ............. 1 تکه

تخم مرغ ............ 1 عدد

زرده تخم مرغ ............. 2 عدد

طرز تهیه:

120 گرم شکر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. گاهی تابه را حرکت می دهیم ، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ کاراملی در بیاید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم. قالب را با کارامل می پوشانیم ، به این ترتیب که کارامل را داخل قالب ریخته و تکان می دهیم تا یک لایه از آن داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنک شود. شکلات را خرد کرده و داخل شیر می ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شکلات حل شود. بعد دارچین را هم اضافه می کنیم. یک عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقیمانده ی شکر به هم می زنیم ، سپس دارچین نکوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن ، به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری ( گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب ) داخل فر می گذاریم

که 20 تا 30 دقیقه بماند یا تا وقتی که وسط کارامل ما بلغزد. سپس از داخل فر خارج کرده ، می گذاریم خنک شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت می گذاریم در یخچال بماند ، آنگاه داخل ظرف بر می گردانیم و آن را تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/05/29 | 15:51 | نویسنده : sorour

طرز تهیه موس شکلات

مواد لازم:

خامه غلیظ .............. 200 گرم

زرده تخم مرغ ............. 2 عدد

شکلات تخته ای قهوه ای ............. 150 گرم

شکر ............. 5/1 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ ............ 2 عدد

کره ............ 35 گرم

طرز تهیه:

ابتدا 10 تا 20 گرم شکلات را برای تزیین کنار می گذاریم و بقیه را روی حرارت بخار کتری در ظرفی آب می کنیم و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. زرده های تخم مرغ را بهم زده و به مواد افزوده خوب مخلوط می کنیم. سفیده های تخم مرغ را با شکر پودر شده بهم می زنیم تا کاملا پف کند و حجم آن چند برابر شود. مواد آماده را با شکلات مخلوط کرده و در ظرف بلور یا شیشه ای می ریزیم و روی آن را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/04/22 | 16:40 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کرم بادام

موادلازم:

نشاسته گل ............. 1 قاشق مرباخوری

خامه ............. 200 گرم

وانیل ............. نصف قاشق چایخوری

شیر ............. نیم کیلو

کاکائو ............. 1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ ............ 6 عدد

پودر ژلاتین ............. 25 گرم

پودر شکر ............. 100 گرم

بادام پوست گرفته یا تازه ............. 100 گرم

پوست پرتقال (پودر شده) ............. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم ، کمی وانیل اضافه کرده و باز هم می زنیم ، وقتی سفید رنگ شد ، پودر شکر را اضافه کرده و هم می زنیم. شیر و نشاسته را خوب مخلوط کرده و با زرده های زده شده مخلوط می کنیم. ظرف را توی قابلمه ای آبگرم گذاشته خوب هم می زنیم تا کمی سفت شود. پودر ژلاتین و پودر پوست پرتقال را همراه کاکائو اضافه کرده کم کم هم می زنیم سپس خامه و بادام پودر شده را به کرم اضافه می کنیم و هم می زنیم ، ظرف مورد نظر را چرب کرده و کرم را در آن می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم.



تاريخ : 88/04/15 | 18:33 | نویسنده : sorour

طرز تهیه ساندیس فندقی:

مواد لازم:

فندق خرد شده ............... یک پیمانه

آب .............. دو قاشق چایخوری

کاکائو .............. دو قاشق سوپخوری

پودر قند .............. یک و یک دوم پیمانه

آرد ............... دو و یک دوم پیمانه

وانیل .............. یک چهارم قاشق چایخوری

نمک .............یک هشتم قاشق چایخوری

کره ............... یک پیمانه

طرز تهیه:

کره و پودر قند را هم می زنیم تا نرم شود. وانیل و آب را اضافه می کنیم ، سپس به تدریج آرد و نمک را می افزاییم و خمیر را درست می کنیم و فندق را در آن مخلوط می کنیم.نیمی از خمیر را کاکائویی می کنیم. خمیر را در کیسه ای می گذاریم

و به مدت ۳تا ۴ ساعت در یخچال می گذاریم. سپس خمیر را به صورت گلوله در می آوریم و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد و بعد از خنک شدن در پودر قند می غلتانیم.



تاريخ : 88/04/06 | 20:43 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کرم شکلاتی

مواد لازم:

کره .............. 50 گرم

شیر .............. 1 پیمانه

شکر ............. 8 قاشق سوپخوری

کاکائو ............. 4 قاشق سوپخوری

فندق خرد شده ............. 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

شیر و شکر و کاکائو را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم. گاهی هم زده تا جوش بیاید و غلیظ شود ، کره را در آن ریخته تا آب شود. باید مرتب هم بزنیم. فندق های خرد شده را هم افزوده و باز هم می زنیم و در ظرفی می ریزیم. کمی که سرد شد مصرف می کنیم.



تاريخ : 88/03/31 | 11:52 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شکلات مغزدار فندقی

مواد لازم:

پودر فندق ............ 100 گرم

پودر شکر ............ 100 گرم

شکلات ذوب شده ............ 100 گرم

شکلات ذوب شده ( برای تزیین ) ............ 100 گرم

خلال پسته و ترافل ( برای تزیین ) ............ به مقدار لازم

طرز تهیه:

شکلات را خرد و روی بخار آب ذوب می کنیم. سپس پودر فندق پ پودر شکر را می افزاییم تا حالت خمیر پیدا کند. با وردنه خمیر بدست آمده را باز می کنیم و با شکلات ذوب شده تزیین می کنیم و در یخچال می گذاریم تا شکل بگیرد.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما