X
تبلیغات
طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی - طرز تهیه انواع بستنی
تاريخ : 90/05/28 | 17:56 | نویسنده : sorour
طرز تهیه بستنی با ژله کاکائو

مواد لازم (برای ۲ نفر):

بستنی سنتی .................. به مقدار لازم

شیر..................  ۱ و نیم لیوان

آب طالبی .................. ۱ لیوان

شیرکاکائو.................. ۱ لیوان

آب هویج.................. ۱ لیوان

شاتوت .................. به مقدار لازم

کاکائو .................. ۱ قاشق مرباخوری

پودر ژلاتین .................. ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به صورت بن‌ماری آن‌را خوب حل می‌کنیم. یک لیوان شیر را با یک قاشق مرباخوری کاکائو و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کاکائو و شیر حل شود سپس ژلاتین حل شده را داخل آن می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

در دو ظرف بستنی‌خوری از این مخلوط ریخته و کمی بعد از سرد شدن در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. موقع سرو کردن روی این ژله، بستنی می‌گذاریم و سرو می‌کنیم.

به جای ژله کاکائو از ژله‌های آماده بازار هم می‌توانیم استفاده کنیم و یا به جای پودر ژلاتین از پودر نشاسته استفاده کنیم. مقدار پودر نشاسته دو قاشق غذاخوری برای یک لیوان شیر است و آن‌را مثل فرنی آماده می‌کنیم و در یخچال قرار می‌دهیم بعد از سرد شدن با بستنی سرو می‌کنیم.



تاريخ : 88/09/03 | 18:35 | نویسنده : sorour

طرز تهیه بستنی توت فرنگی

مواد لازم:

شير............... يك ليوان

نشاسته ................ 25 گرم

شكر............... 25 گرم

تخم‌مرغ ................ يك عدد

وانيل ................ كمي

توت‌ فرنگي ............... به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا شير را بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه كنيد تا چند دقيقه بجوشد سپس زرده تخم‌مرغ را كه با شكر خوب هم زده‌ايد به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. يادتان باشد سفيده تخم‌مرغ را بايد آنقدر بزنيد تا كف كند، وقتي كه آماده شد آن را به مايه اوليه اضافه كنيد آنگاه وانيل را هم بيفزاييد البته هنگامي كه وانيل را اضافه مي‌كنيد بايد چند توت‌فرنگي را هم در مخلوط‌كن خرد كرده و به آن اضافه كنيد اين مخلوط بيش از دو دقيقه احتياج به پختن ندارد، اگر بيشتر از اين شود، مايه خراب خواهد شد. سپس ظرف را كنار بگذاريد تا سرد شود، مثل دستور تهيه ديگر بستني‌ها، حالا شما بايد آن را سرو كنيد، براي اين كار مي‌توانيد كمي بستني را داخل ليوان بريزيد، سپس چند قاشق مرباي توت‌فرنگي، بريزيد سپس دوباره با قاشق، بستني در ليوان بريزيد و در پايان براي تزئين مانند تصوير چند توت‌فرنگي هم روي بستني بگذاريد.



تاريخ : 88/07/20 | 13:50 | نویسنده : sorour

طرز تهیه پاستیل ژله ای

:مواد لازم 

   پكتین ..............10 گرم
پودر تارتار ..............10 گرم
گلوكز مایع ...............100 گرم
شكر............. 450 گرم
آب .............500 میلی لیتر
شكر اضافی .............12 گرم
   اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم

   : طرز تهیه

ابتدا پكتین را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا شكر در آن حل شودسپس گلوكز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در كمی آب سرد حل كرده و به باقی مواد اضافه می كنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است

در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم

سپس در سینی تقریبا گودی كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم

بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شكر نم دار می پوشانیم30 دقیقه صبر می كنیم تا پاستیل ها آماده شود.



تاريخ : 88/06/21 | 21:13 | نویسنده : sorour

طرز تهیه فالوده خانگی

مواد لازم:

نشاسته .............. 250 گرم

آب ............. 2 ليوان

گلاب ............. يك سوم ليوان


طرز تهيه:

آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب مي ريزيم ، و آن را روي حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا مايه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم مي زنيم تا غليظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گيرد ( براي اين كار بايد حداقل 20 دقيقه وقت صرف كنيم ) . سپس در ظرف بزرگي ، آب و يخ فراوان مي ريزيم و آن را نزديك چرخ گوشت قرار مي دهيم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مايه فالوده را در چرخ مي ريزيم . ظرف يخ را طوري قرار مي دهيم كه رشته هاي فالوده داخل آن بريزد . مرتب و به آرامي ، با دست آن را زيرورو مي كنيم . ( بهتر است اين كار با دستكش انجام شود تا دست يخ نكند )

پس از اتمام كار مقداري يخ را خرد كرده و كمي گلاب و شربت آبليمو اضافه مي كنيم . در موقع سِرو مي توانيم روي آن كمي شربت آبليمو بريزيم و با يك حلقه ليمو ترش برش زده ، آن را تزئين كنيم.



تاريخ : 88/06/03 | 19:25 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیر بستنی

مواد لازم:

بستنی نسکافه .............. نیم لیتر

شیر سرد .............. 1 استکان

شکلات خرد شده .............. 100 گرم

موز خرد شده ............. 1 عدد

خامه زده شده .............. 100 گرم

گردوی نیم کوب شده .............. 50 گرم

طرز تهیه:

همه ی مواد را در مخلوط کن می ریزیم و مخلوط می کنیم. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شد در لیوان بلند می ریزیم و با نی کلفت سرو می کنیم. این بستنی به صورت مایع است.



تاريخ : 88/05/27 | 18:53 | نویسنده : sorour

بستنی خامه ای سنتی

مواد لازم:

شير ................ ۲ ليوان

نشاسته ................ ۵۰ گرم

شكر ................ ۵۰ گرم

تخم‌مرغ .................. ۲ عدد

وانيل .................. مقداري

زعفران ................ ۱ قاشق مرباخوري

خامه .................۱۵۰ گرم

طرز تهيه :

ابتدا شير را بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه كنيد تا چند دقيقه بپزد. زرده تخم‌مرغ را كه با شكر خوب هم زده‌ايد را به آن اضافه كنيد و بهم بزنيد. سفيده تخم‌مرغ را بايد آنقدر بزنيد تا كف خالصي شود. آن را هم داخل مايع بريزيد. سپس وانيل و زعفران را هم به آن اضافه نماييد. اين مخلوط بيش از دو دقيقه احتياج به پختن ندارد. سپس ظرف مايع را بگذاريد تا سرد شود. آن‌گاه مخلوط را به همراه خامه هم بزنيد و در ظرف مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا زمان سرو كردن آن برسد. البته مي‌توانيد مخلوط را در ليوان‌هاي مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا خودش را بگيرد.



تاريخ : 88/04/20 | 19:55 | نویسنده : sorour

طرز تهیه بستنی با تمشک

مواد لازم:

شير: سه ليتر

تخم‌مرغ: سه عدد

پودر قند: 400 گرم

وانيل: يك قاشق چاي‌خوري

تمشك و مرباي تمشك‌: به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا شير را بجوشانيد و به آن وانيل اضافه كنيد. سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ را با پودر قند بزنيد تا رنگ آن سفيد شود. سپس شير نيم گرم را كم‌كم در آن ريخته و مخلوط كنيد. سپس آن را روي شعله ملايم به هم بزنيد، پيش از اينكه جوش بيايد برداريد، اما بهتر است شير و تخم‌مرغ را ميان ظرف آبجوش بگذاريد، توجه داشته باشيد كه نبايد مايع غليظ شود و بايد آن را از روي شعله برداريد، وقتي سرد كه شد در ظرف‌هاي مخصوص بستني بريزيد و بگذاريد در فريزر خودش را بگيرد. پس از اينكه بستني حاضر شد، آن را داخل ظرف‌هاي مخصوص بستني سرو كنيد و سپس مانند تصوير با چند قاشق مرباي تمشك و خود تمشك تزئين كنيد.

 



تاريخ : 88/04/17 | 20:30 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کافه گلاسه با قهوه

مواد لازم:

قهوه ............. 3 قاشق غذاخوری

شیر ............. 3 لیوان

خامه ............ 150 گرم

بستنی وانیلی ............. 1 لیتر

شکلات تخته ای رنده شده ............. 3 قاشق سوپخوری

پودر قند ............ 70 گرم

طرز تهیه:

شیر را گرم کرده و با شکر و قهوه خوب مخلوط می کنیم. بعد از حل شدن کامل می گذاریم تا کاملا خنک شود. بعد از دو ساعت از یخچال بیرون آورده و در ظرف پایه دار یا لیوان های کوتاه 2/1 ظرف مورد نظر را شیر و قهوه ریخته و 3 قاشق سوپخوری بستنی را در لیوان ریخته و روی آن را با مخلوط شکلات و خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/04/15 | 18:2 | نویسنده : sorour

طرز تهیه موکا کرم با طعم بادام سوخته

مواد لازم:

شیر .............. ۱ لیوان

قهوه فوری یا سیروپ قهوه ................ ۲ قاشق مرباخوری

شکر رژیمی .............. ۱ قاشق مرباخوری

پودر کاکائو تلخ .............. ۲ قاشق مرباخوری

کافی میت .............. 4 قاشق مرباخوری

کف خامه ............... برای تزیین

طرز تهیه:

شیر را می جوشانیم و با قهوه ، شکر ، پودر کاکائو ،کافی میت در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا مخلوط شود. سپس در فنجانی بزرگ سرو می کنیم. برای تزیین از کف خامه و پودر قهوه استفاده می کنیم.



تاريخ : 88/04/05 | 22:9 | نویسنده : sorour

طرز تهیه نوعی بستنی فوری و ساده

مواد لازم:

شیر ............. نیم کیلو

شکر ............ 120 گرم

گلاب ............ یک قاشق سوپخوری

وانیل ............ نصف قاشق چایخوری سر صاف

رنگ خوراکی در صورت تمایل برای بستنی رنگی

طرز تهیه:

شیر و شکر را در هم می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. گلاب و وانیل را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم به محض جوش آمدن زیر حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم سرد شود. در حین سرد شدن چند بار آن را به هم می زنیم. اگر بستنی زرد بخواهید مقداری زعفران ، اگر قرمز بخواهید مقداری آب آلبالو و اگر بستنی سبز بخواهید مقداری آب نعناع را در هنگام سرد شدن به شیر اضافه می کنیم. سپس مواد را در ظرفی از جنس روی ریخته و می گذاریم تا در فریزر خودش را ببندد اما یخ نزند این کار را در سه مرحله انجام می دهیم و هر بار بستنی را با همزن فنری یا برقی می زنیم تا شکل بستنی به خود بگیرد. به یاد داشته باشید در هر مرحله بستنی وارد فریزر شده و قبل از یخ زدن آن را بیرون آورده و هم می زنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم.



تاريخ : 88/03/30 | 22:3 | نویسنده : sorour

طرز تهیه بستنی شکلاتی

مواد لازم:

شیر ............. نیم کیلو

شکر ............ 100 گرم

شکلات تخته ای ............ 10 گرم

خامه ............ 120 گرم

ثعلب ............ 2 گرم

طرز تهیه:

شیر را روی حرارت ملایم گاز گذاشته تا جوش بیاید. شکر و نصف شکلات تخته ای قهوه ای رنگ را در آن ریخته و هم می زنیم تا حل شوند. ثعلب را به بقیه ی مواد افزوده و هم می زنیم و از یک صافی متوسط عبور می دهیم. مواد بستنی را پس از ریختن در ظرف مخصوص یا ظرفی از جنس روی در فریزر قرار می دهیم. بستنی سه بار باید هم زده شود و هر بار در فریزر قرار گیرد و قبل از یخ زدن آن را بیرون آوریم و دوباره هم زنیم و در فریزر قرار دهیم. اکنون خامه را هم زده تا کمی فرم بگیرد. خامه و شکلات ( خرد یا رنده شده ) را در مرحله ی سوم زده به بستنی اضافه کرده و در فریزر قرار می دهیم.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما