X
تبلیغات
طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی - طرز تهیه انواع دسر
تاريخ : 91/12/01 | 13:53 | نویسنده : sorour
طرز تهیه برش های توت فرنگی یا پنیر

مواد لازم:

بیسکوییت ساده پودر شده ................. ۱۵۰ گرم

کره ذوب شده ................. ۹۰ گرم

دارچین ................. یک دوم قاشق چایخوری

شکلات سفید ................. ۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای نرم شده ................. ۱۲۵ گرم

شکر ................. ۹۰ گرم

تخم مرغ ................. ۱ عدد

خامه ................. ۲۰۰ میلی لیتر

وانیل ................. یک هشتم قاشق چایخوری

توت فرنگی ................. ۳۰۰ گرم

ژلاتین ................. ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

تمام مواد را با ژلاتین خنک شده مخلوط می کنیم ( به جز بیسکوییت های پودر شده ) و داخل قالب روی بیسکوییت پرس شده می ریزیم.

توت فرنگی را روی مواد می ریزیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت آن را از قالب خارج می کنیم و با چاقوی داغ برش می زنیم. در صورت نیاز می توانید آن را با شکلات خرد شده تزیین کنید.


برچسب‌ها: برش های توت فرنگی, برش های شیرینی, برش های ژلاتین, شیرینی ژلاتینی, شیرینی پنیر خامه ای

تاريخ : 90/09/05 | 11:56 | نویسنده : sorour
طرز تهیه دسر زمستانی

مواد لازم : 

پرتقال .................. یک عدد

گریپ‌فروت ..................  یک عدد

لیموترش  .................. یک عدد

نارنگی  .................. دو عدد

شربت به لیمو .................. نصف فنجان

مغز پسته ..................  یک قاشق غذاخوری

مغز گردو .................. یک قاشق غذاخوری

نعناع تازه .................. مقداری

طرز تهیه : 

پوست پرتقال را از آن جدا کنید.هم چنین پوست گریپ‌فروت، نارنگی و لیموترش را بگیرید. به طوری که گوشت آن باقی بماند.

میوه‌ها را داخل ظرف بچینید.

شربت به لیمو را روی میوه‌ها بریزید.

مقداری مغز گردو و مغز پسته روی میوه‌ها بریزید.

کنار میوه‌ها نعنای تازه بگذارید.



تاريخ : 90/06/10 | 21:42 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر تافی سیب

مواد لازم:

سیب .................  ۴ عدد

شکر قهوه‌ای ................. ۲۲۰ گرم

آب ................. ۱۱۰ میلی‌لیتر

سرکه ................. یک قاشق چای‌خوری

کره .................  ۲۵ گرم

طرز تهیه:

ساقه کوتاه سیب‌ها را جدا کرده و از همان قسمت، سیخ‌های چوبی را تا نیمه درون سیب‌ها فرو کنید.

یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده ابتدا شکر و سپس آب را به آن اضافه کرده و تا حدی که شکرها آب شوند آن را حرارت دهید. وقتی کمی جوشید سرکه و کره را به مخلوط اضافه کرده و ۱۰-۷ دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

برای اطمینان از آماده شدن کارامل،‌ آن را امتحان کنید.

کاسه کوچکی آماده کرده و پس از ۱۰-۷ دقیقه که کارامل جوشید و تیره رنگ شد قطره‌ای از آن را برداشته و درون کاسه آب بریزید اگر فوراً خودش را گرفت و سفت شد مطمئن باشید کارامل آماده است.

هر کدام از سیب‌ها را جداگانه درون کارامل کاملاً غلتانده تا تمام قسمت‌های سیب روکش کاراملی شود. سپس آن‌ها را روی سینی که از قبل درون آن را کاغذ شیرینی‌پزی قرار داده‌اید بچینید.

وقتی سیب‌ها کاملاً خنک شدند،‌ می‌توانید آن‌ها را میل کنید.



تاريخ : 90/05/24 | 14:45 | نویسنده : sorour

طرز تهیه حلوا سه آرد

مواد لازم:

آرد سفید .................. ۱۲۵ گرم

آرد برنج ..................  ۱۲۵ گرم

آرد نخودچی ..................  ۱۲۵ گرم

روغن مایع..................  ۲۰۰ گرم

شکر ..................   ۳ پیمانه

آب.................. ۳ دوم پیمانه

محلول زعفران..................  ۳ قاشق سوپ‌خوری

کره..................  ۲۵ گرم

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

طرز تهیه شربت حلوا:

ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

 بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.

طرز تهیه حلوا:

آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از ۱۰ دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.

 مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع می‌سوزد.

 روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. در این مرحله کره را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید.

 شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.

حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودر پسته و گل‌های رز از حلوا تزیین کنید.



تاريخ : 90/04/03 | 20:20 | نویسنده : sorour
طرز تهیه دسر کیوی و توت فرنگی

 

مواد لازم:

کیوی پوست کنده ............... 3 عدد

توت فرنگی ................ 250 گرم

آب یخ ................یک و نیم فنجان

شکر ............... 5 قاشق غذاخوری

وانیل .............. نصف قاشق چایخوری

ماست پرچرب برای سرو ............... به میزان لازم

طرز تهیه:

*کیوی ها را به همراه یک چهارم فنجان آب یخ و سه قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، داخل مخلوط کن بریزید. 

*مواد داخل مخلوط کن باید کاملا با هم ترکیب شوند تا مایع یک دست و صافی تهیه گردد. سپس مواد تهیه شده را داخل 4 کاسه ی کوچک که برای سرو دسر در نظر گرفته اید بریزید.

*مخلوط کن را کاملا تمیز بشویید و این بار توت فرنگی ها را به همراه  آب، شکر و وانیل باقیمانده داخل مخلوط کن بریزید و آن ها را کاملا با هم ترکیب کنید.

*حالا مخلوط توت فرنگی را به آرامی از یک گوشه ی کاسه های حاوی مخلوط کیوی، داخل آن ها بریزید.

*می توانید دسر را همراه یک قاشق ماست پرچرب یا ماست خامه ای میل بفرمایید.



تاريخ : 90/01/23 | 19:57 | نویسنده : sorour
طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

مواد لازم:
زرده تخم‌مرغ................ 4 عدد
شكر............... یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل................ یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال................ 5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه................  یك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم................  4 ورق
رنده پوست پرتقال................  نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.
مربای خلال پوست پرتقال
مواد لازم:
خلال پوست پرتقال خشك ................. 100 گرم
می‌توانید از پوست پرتقال تازه نیز در حدود نیم كیلوگرم استفاده كنید. برای تهیه خلال بخش سفید پوست پرتقال را از آن جدا كرده آن را به صورت نوارهای باریك خلال كنید.
شكر ................  یك كیلو
آب پرتقال ................  3 لیوان
طرز تهیه: خلال‌ها را پاك كنید و بشویید و مدت 3 ساعت در آب گرم خیس كنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن‌را عوض كنید. (از این به بعد با خلال تازه هم مثل خلال خشك رفتار می‌كنیم. ) مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.سپس خلال‌ها را در آب‌كش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 3 تا 4 بار تكرار كنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.شكر را با سه لیوان آب پرتقال روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.بعد از این‌كه شكر كاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید. این مربا خوشرنگ و معطر بوده به ادویه دیگری نیاز ندارد.


تاريخ : 89/12/08 | 18:3 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر سیب و بستنی

مواد لازم:

سیب .............4 عدد

روغن زیتون............. یك قاشق چایخوری

شكر...............2 قاشق چایخوری

دارچین ............. یک چهارم قاشق چایخوری

پوست لیمو ...............2 عدد لیمو

بستنی............... هنگام مصرف

طرز تهیه:

* سیب ها را به شکل حلقوی برش دهید و هسته های آن را جدا كنید.

* روی برش ها‌‌‌‌ی سیب، روغن زیتون بزنید. 

* پوست لیمو، شكر و دارچین را در دستگاه با هم مخلوط كنید.

* روی باربكیو (کبابپز) برش های سیب را كباب كنید.

* سپس آن ها را از روی باربكیو برداشته و مخلوط پوست لیمو را روی آن ها بریزید.

* 2 تا 3 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.

* سپس با بستنی میل كنید. 



تاريخ : 89/11/30 | 13:55 | نویسنده : sorour

مارمالاد سیب و توت فرنگی

مواد لازم : 

سیب .................. 600 گرم

توت فرنگی .................. 800 گرم

آب ................ سه چهارم پیمانه

شکر ................ حدود 1 کیلوگرم

آبلیمو .................. یک سوم پیمانه

روش تهیه :

پوست سیب ها را بگیرید و دانه های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ریز خرد کنید

حالا سیب ها، توت فرنگی ها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا در حدود نیم ساعت بجوشد

اکنون مخلوط میوه را اندازه گیری نمایید و به ازای هر یک پیمانه مخلوط میوه، سه چهارم پیمانه شکر در نظر بگیرید

سپس مخلوط میوه ها و شکر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل کنید و دوباره روی اجاق قرار دهید

حرارت را ملایم کنید تا زمانی که شکر حل شود

سپس بگذارید مخلوط حدود 15 دقیقه بجوشد تا زمانی که کاملا به قوام برسد

حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه ی استریل شده ی داغ بریزید و درب آن را ببندید.



تاريخ : 89/03/04 | 21:27 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر پلمبیر

:مواد لازم

خامه................. 400 گرم
شکر................ 150 گرم
آناناس خرد شده................. 200 گرم
آب کمپوت آناناس................. 80 میلی لیتر
تخم مرغ.................. 4 عدد
گردوی خرد شده................ 50 گرم
خلال پسته................. 50 گرم
اسانس آناناس................ 3 قطره
پوست لیموترش رنده شده ..................1 قاشق چایخوری

 :طرز تهیه 

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید
زرده ها را با 50 گرم از شکر در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید
آب کمپوت آناناس را گرم کنید و به شکر و زرده اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید(روش بن¬ماری) و شروع به هم زدن کنید تا زرده ها کاملاً سبک شوند
بعد اسانس آناناس و پوست لیموی رنده شده را نیز اضافه کنید
سفیده ها را جداگانه در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن بزنید. بعد از اینکه سفیده فرم گرفت 50 گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنید
خامه را هم با 50 گرم باقیمانده شکر بزنید تا فرم بگیرد و در آخر، مخلوط زرده، سفیده و خامه را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که به صورت دورانی و با لیسک (قاشق مخصوص) آنها را مخلوط کنید
در این مرحله، آناناس خرد شده، گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کنید. کف یک قالب لوف* با اندازه 23 در 12 سانتیمتر را با یک نایلون کاملاً بپوشانید و پلمبیر را داخل آن بریزید
قالب پلمبیر را یک روز داخل فریزر قرار دهید
با این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر دسر تهیه می شود.



تاريخ : 88/08/20 | 17:0 | نویسنده : sorour

طرز تهیه رنگینک

مواد لازم:

 خرما ..............یک کیلو

 آرد گندم ...............نیم کیلو

 مغز گردو.............. ۳۰۰ گرم

 پودرقند ...............یک فنجان

 کره............... ۲۵۰ گرم

 دارچین.............. دو قاشق مرباخوری

پسته چرخ شده............... نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا هسته‌های خرما را پس از شستن خارج کرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهید، در دیس یک ردیف خرما بچینید سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملا طلایی شود، پس از اینکه، خنک شد نصف آن را روی خرماها ریخته و کمی پودرقند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقی‌مانده پودرقند و دارچین را بر روی آن بریزید، در ادامه می‌توانید سطح رنگینک را با دارچین، پودرپسته، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

 



تاريخ : 88/07/18 | 9:47 | نویسنده : sorour

طرز تهیه پودینگ ساده

مواد لازم:

نشاسته ............. (سفید گل) ۱۱۰ گرم

شیر ............. معادل ۴ لیوان پر

تخم مرغ ............. ۲عدد

پودر شکر .............۱۰۰ گرم

خامه ............. ۵۰ گرم

شکلات برای تزیین ............. مقداری

نمک .............. یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را سریع می شوییم تا آشغال های آن گرفته شود. سپس آن را با یک سوم شیر خوب مخلوط می کنیم. بقیه شیر ، پودر شکر و نمک را می گذاریم جوش بیاید ولی ته نگیرد. زرده ها را خوب هم می زنیم و به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم می زنیم. البته حرارت باید کم باشد. سفیده ها را خوب هم می زنیم تا از کاسه نریزد و خامه را کمی می زنیم و به سفیده اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی در مایه اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. اگر ظرف ما فلزی است بهتر است اول آن را با آب سرد خیس کرده و بعد مایه را به آن اضافه کنیم و در یخچال قرار دهیم. پس از 2 ساعت که خود را بست آن را در ظرف دسر بر می گردانیم و با شکلات تزیین شده آن را تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/06/16 | 17:21 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شله زرد

مواد لازم:

برنج ............. 250 گرم

شکر ............ 500 گرم

زعفران سائیده ............. 1 قاشق مرباخوری

نمک ............. 1 قاشق چایخوری

گلاب ............. 1 فنجان

خلال بادام ............. 50 گرم

پودر پسته و دارچین ............. کمی

طرز تهیه:

برنج را شب قبل خوب بشویید تا آب آخرین بار آن کاملا صاف و زلال باشد و با یک لیوان گلاب و 4-5 لیوان آب بگذارید برنج خیس بخورد. 9 لیوان آب را در قابلمه متوسطی ریخته و بگذارید جوش بیاید ، بعد برنج را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد. شکر را در این مرحله اضافه کنید. خلال بادام را شسته ، یک ساعت در گلاب خیس کرده و به شله زرد اضافه کنید. ( چون شله زرد معمولا زود ته می گیرد ، بعد از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید که این مشکل پیش نیاید. اگر احساس کردید شله زرد شما کمی سفت شده ، می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. برای اینکه شله زرد شما آب نیندازد ، بهتر است روی حرارت ملایم اجاق ، شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید 1 ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود ، یا آنکه در ظرف نسوز کشیده و بعد از 10 دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزیین کنید و بگذارید خنک شود.



تاريخ : 88/06/04 | 19:36 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کاچی

مواد لازم:

آرد برنج ............. 250 گرم

شکر ............. 150 گرم

کره ............ 2 قالب

گلاب ............. 1 لیوان

خلال پسته ............. برای تزیین

ادویه ( هل ، دارچین ) .............. 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه می ریزیم و آرد تفت داده شده را داخل آن می ریزیم و سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. برای تهیه ی کاچی به شربت نیاز داریم. شکر را در قابلمه می ریزیم و یک مقدار آب می افزاییم و زمان می دهیم تا شکر کاملا حل شود. کمی زعفران به آن اضافه می کنیم ، سپس گلاب را می افزاییم. شربت آماده شده را به مخلوط آرد در ماهیتابه اضافه می کنیم و کمی روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود.



تاريخ : 88/05/19 | 12:55 | نویسنده : sorour

طرز تهیه معجون

موادلازم:

شکر ............. 2 قاشق غذاخوری

خرما ............. 10 عدد بدون هسته

کاکائو ............. 1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل ............. 3 قاشق غذاخوری

کنجد ............. 3 قاشق غذاخوری

عسل ............. 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ............. 3 عدد

شیر ............. 1 لیتر

طرز تهیه:

شیر گرم را با شکر ، عسل و خرما در همزن ریخته به هم می زنیم تا کاملا پف کند. کاکائو را در کمی آب جوش حل می کنیم. سپس پودر نارگیل ، زرده تخم مرغ و کاکائو حل شده را با کنجد به بقیه مواد افزوده و به آرامی چند بار با همزن به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. اگر بخواهیم می توانیم پس از مخلوط کردن مواد ، مفداری بستنی خامه ای را به آن اضافه می کنیم. میزان شکر و شیرینی معجون با علاقه شما کم و زیاد می شود.



تاريخ : 88/04/19 | 21:59 | نویسنده : sorour

طرز تهیه مسقطی میوه

مواد لازم:

سیب ترش .............. ۱ عدد

آب آلبالو ............. ۲ پیمانه

نشاسته .............. ۳ قاشق غذاخوری

شکر ............. ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه:

سیب ترش را خرد می کنیم و با کمی آب به مدت ۶ دقیقه می پزیم. سپس با پشت قاشق از صافی توری می گذرانیم تا به صورت پوره در آید. دو قاشق نشاسته را داخل آب آلبالو حل می کنیم و با شکر روی پوره سیب ترش می ریزیم و روی شعله ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا غلیظ شود. سپس می گذاریم تا خنک شود و داخل ظرف

دسر می ریزیم و درون یخچال می گذاریم تا ببندد.



تاريخ : 88/04/17 | 20:29 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر ماست

 

مواد لازم:

شیر ............. 5/1 پیمانه

شکر ............ 1 لیوان سر خالی

خامه ............ 200 گرم

ژلاتین ............ 9 گرم

کمپوت آناناس ............ 1 قوطی بزرگ

ماست آب گرفته غلیظ ............ 5/1 پیمانه

وانیل ........... نصف قاشق چایخوری سر صاف

طرز تهیه:

شیر و شکر را مخلوط کرده و هم می زنیم. ماست را با آرامی در مواد شیر افزوده و با همزن به هم می زنیم تا صاف و یکدست شوند. وانیل و خامه را افزوده و کمی بهم می زنیم. در یک استکان آب سرد پودر ژلاتین را حل کرده و به مایه می افزاییم. آناناس خرد شده و بدون آب را به بقیه مواد می افزاییم. در پیرکس بلوری یا لیوان های بزرگ مواد را می ریزیم و با خامه فرم گرفته و کمپوت گیلاس روی آنها را تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/04/12 | 13:19 | نویسنده : sorour

طرز تهیه حلوای عسل و زعفران

مواد لازم:

زعفران ............. 1 قاشق چایخوری

عسل ............. 2 قاشق غذاخوری

گلاب ............. 2 قاشق غذاخوری

هل ............. 1 قاشق چایخوری

آرد ............ 250 گرم

روغن ............. 125 گرم

کره ............. 1 قاشق غذاخوری

پودر قند ............. 125 گرم

آب ............. 1 لیوان

طرز تهیه:

آرد ، کره ، روغن را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم. آب ، گلاب ، زعفران را با هم مخلوط می کنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم. نیم ساعت زمان می دهیم تا تفت داده شود. بعد از این مدت از روی حرارت بر می داریم و هل ، عسل ، پودر قند را می افزاییم و ورز می دهیم و داخل یخچال به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم و سپس به اندازه های مورد نظر برش می زنیم.



تاريخ : 88/04/06 | 20:42 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر حلوای شیر

مواد لازم:

آرد برنج خیلی نرم .............. 200 گرم

شیر ............. 400/1 گرم

شکر ............ 475 گرم

مغز پسته .............. 2 قاشق سوپخوری

گلاب ............. یک پیمانه

هل ساییده ............. یک قاشق غذاخوری سر صاف

کره .............. 140 گرم

طرز تهیه:

آرد برنج نرم را در کره مخلوط کرده و با حرارت ملایم گاز هم می زنیم تا رنگش عوض شود. سپس حرارت را خاموش می کنیم شکر را به شیر افزوده آرام هم زده و دوباره روی حرارت گاز می گذاریم تا بجوشد و شکر آن حل شود. شیر را آرام روی آرد برنجی که مقداری خنک شده ریخته هم می زنیم تا گلوله ای نداشته باشد. روی حرارت ملایم قرار داده و آرام هم می زنیم. گلاب را افزوده و با حرارت خیلی ملایم می گذاریم تا دم بکشد. مدت دم کشیدن این دسر 30 تا 45 دقیقه می باشد. بعد هل را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم. پس از کشیدن در ظرفی دورش را با دست دالبر تزیین کردهو با خلال های پسته روی آن را شکل می دهیم.



تاريخ : 88/03/30 | 17:25 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر عربی

مواد لازم:

خرما ............. 200 گرم

پودر نارگیل ............. 200 گرم

خلال پسته ............. 200 گرم

پودر فندق ............. 200 گرم

عسل ............. 200 گرم

آرد نخودچی ............. 200 گرم

مغز گردو ............. 200 گرم

طرز تهیه:

هسته های خرما را از هم جدا می کنیم و به صورت پوره یا خمیر در می آوریم. همه ی مواد را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و در دیس تزیین می کنیم.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما