تاريخ : 92/01/10 | 19:14 | نویسنده : sorour
طرز تهیه کلوچه سیب

مواد لازم:

سیب خرد شده ................. ۱۹۰ گرم

آرد ................. ۱ پیمانه پر

بکینگ پودر ................. ۲ قاشق چایخوری

نمک ................. یک هشتم قاشق چایخوری

شیر ................. یک چهارم پیمانه

تخم مرغ بزرگ ................. ۱ عدد

روغن ................. ۲ پیمانه

شکر ................. نصف پیمانه

شربت شیرین غلیظ ................. یک سوم پیمانه

دارچین ................. به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد را الک کنید.سپس آرد،بکینگ پودر،نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.سیب و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید.سپس در ظرف بزرگی روغن را حرارت دهید و از مخلوط با قاشق درون روغن داغ بریزید تا زمانی که تمام اطراف آن قهوه ای شود.بعد میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.سپس تا گرم است شکر،دارچین و شربت غلیظ را روی آنها می ریزیم.

زمان پخت این کلوچه ها ۱۵ دقیقه است.


برچسب‌ها: کلوچه سیب

تاريخ : 91/12/01 | 13:53 | نویسنده : sorour
طرز تهیه برش های توت فرنگی یا پنیر

مواد لازم:

بیسکوییت ساده پودر شده ................. ۱۵۰ گرم

کره ذوب شده ................. ۹۰ گرم

دارچین ................. یک دوم قاشق چایخوری

شکلات سفید ................. ۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای نرم شده ................. ۱۲۵ گرم

شکر ................. ۹۰ گرم

تخم مرغ ................. ۱ عدد

خامه ................. ۲۰۰ میلی لیتر

وانیل ................. یک هشتم قاشق چایخوری

توت فرنگی ................. ۳۰۰ گرم

ژلاتین ................. ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

تمام مواد را با ژلاتین خنک شده مخلوط می کنیم ( به جز بیسکوییت های پودر شده ) و داخل قالب روی بیسکوییت پرس شده می ریزیم.

توت فرنگی را روی مواد می ریزیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت آن را از قالب خارج می کنیم و با چاقوی داغ برش می زنیم. در صورت نیاز می توانید آن را با شکلات خرد شده تزیین کنید.


برچسب‌ها: برش های توت فرنگی, برش های شیرینی, برش های ژلاتین, شیرینی ژلاتینی, شیرینی پنیر خامه ای

تاريخ : 91/11/17 | 11:50 | نویسنده : sorour
طرز تهیه شیرینی پفکی

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ................ ۱ پیمانه

پودر شکر ............... ۲ پیمانه

وانیل ................ ۴/۱ قاشق چایخوری

آب لیمو .................. چند قطره

پودر هل .................. در صورت تمایل به مقدار دلخواه

رنگ خوراکی .................. به مقدار لازم

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود.

سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش دار به خود بگیرد.

آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرک ریخته و در سینی فر که قبلا کاغذ انداخته اید به صورت گل و با فاصله بریزید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود. سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکته: برای هر مقدار سفیده که استفاده می کنید دو برابر آن پودر شکر درنظر بگیرید.


برچسب‌ها: شیرینی, انواع شیرینی, شیرینی پفکی, مرنگ, شیرینی مرنگ

تاريخ : 91/04/26 | 23:10 | نویسنده : sorour
طرز تهیه باقلوای هندی


مواد لازم:
تخم مرغ ................ 4 عدد
روغن مایع ................ 200 گرم
آرد ................ 15۰گرم
مغز پسته یا نارگیل یا بادام................  1 لیوان پودر شده
شکر ................ 225 گرم
پودر هل ................ 1 قاشق مرباخوری سرصاف
بیکینگ پودر ................ 1 قاشق مرباخوری
مغز پسته یا خلال پسته ................ برای تزئین
مواد لازم برای شیره:
شکر ................ 500 گرم
آب ................ 250 گرم
جوهر لیمو ................ 1 قاشق مرباخوری
گلاب ................ 2/1 پیمانه

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده 2 بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید.
طرز تهیه شیره:
برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.

برچسب‌ها: شیرینی, انواع شیرینی, باقلوا, باقلوا هندی

تاريخ : 91/02/12 | 17:39 | نویسنده : sorour
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم مرغ!

مواد لازم :

آرد ................. یک پیمانه

شکر .................  سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو .................  نصف پیمانه

بیکینگ پودر .................  یک و نیم قاشق چایخوری

سس سیب شیرین نشده ................. یک سوم پیمانه

روغن کانولا ................. یک چهارم پیمانه

شیر سویا .................  دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
• درون یک قالب ۲۱در ۲۱ سانتی متر را چرب کرده و آرد بپاشید.
• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.
• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت ۵۰ دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.
• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.
• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

طرز تهیه سس سیب:
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن ها را بگیرید.
سپس آن ها را قاچ زده و بشویید.
سیب ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.

نکات قابل توجه:

قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود. پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید...

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۵۰ دقیقه


برچسب‌ها: شیرینی, انواع شیرینی, شیرینی بدون تخم مرغ, شیرینی تر, شیرینی کاکائویی

تاريخ : 91/01/23 | 22:6 | نویسنده : sorour

طرز تهیه نان خامه اي (نارنجکی)

مواد لازم:
شير .................. سه چهارم پيمانه
آب .................. نصف پيمانه
آرد الك شده .................. يك پيمانه
كره .................. ۵۰ گرم
تخم مرغ .................. ۴ عدد
نمك .................. يك پنس
بيكينگ پودر .................. يك دوم قاشق چايخوري
پودر هل..................يك چهارم قاشق چايخوري
وانيل .................. يك چهارم قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته .................. به مقدار لازم
طرز تهيه :
آب، شير و كره را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا جوش آيد. به محض جوش آمدن مخلوط ( آرد - بيكينگ پودر - هل - وانيل ) را در يك مرحله و سريع به آن اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا خمير يكدستي درست.
سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خمير كمي سرد شود.
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
بعد از اينكه خمير كمي سرد شد،‌ تخم مرغها را دانه دانه به خمير اضافه كرده و هم بزنيد. در انتها بايد خمير صاف و يكدستي داشته باشيد.
اكنون خمير را به وسيله قيف و با ماسوره شكوفه بزرگ روي سيني فر كه قبلا به وسيله كاغذ روغني پوشانده شده با فاصله قرار دهيد.
سپس نان ها را حدود ۱۵دقيقه با درجه حرارت۲۰۰درجه سانتيگراد و ۱۵ دقيقه ديگر با ۱۷۰ درجه سانتيگراد بپزيد تا روي نان ها كاملاً طلايي شود.
نان ها را از داخل فر بيرون آورده و اجازه دهيد تا خوب سرد شود، بعد از سرد شدن كامل در دماي محيط ، خامه شيرين فرم گرفته را از انتهاي نان ها به وسيله قيف تزريق كنيد.

برچسب‌ها: شیرینی, انواع شیرینی, شیرینی نارنجکی, شیرینی خامه ای

تاريخ : 90/12/05 | 19:39 | نویسنده : sorour
طرز تهیه شیرینی لانه گنجشک

مواد لازم:

شیر ................. ۱ استکان

ماست ................. ۱ استکان

زرده تخم مرغ ................. ۲ عدد

روغن مایع ................. ۱ استکان

آرد ................. به میزان لازم

نشاسته ذرت ................. به میزان لازم

شهد یا شربت ................. به میزان لازم

مغزهای آجیلی ................. به میزان لازم

بیکینگ پودر ................. نوک قاشق چایخوری

روغن ................. برای سرخ کردن

طرز تهیه:

شیر و ماست و روغن مایع را مخلوط می کنیم.زرده های تخم مرغ و سپس آرد را به این مواد می افزاییم تا حدی که خمیر به دست نچسبد.بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت می دهیم. بعد از این مدت خمیر را با وردنه باز می کنیم.تا خمیر مانند کاغذ نازک شود.روی خمیر نشاسته ی ذرت می پاشیم و از دستگاه رشته بری رد می کنیم تا خمیر رشته رشته شود. بعد این رشته ها را به دور دو انگشت خود می چرخانیم تا شبیه لانه ی گنجشک شود و در روغن داغ سرخ می کنیم. بعد از درآوردن از روغن آن را داخل شهد می اندازیم و بیرون آورده و با مغز تزیین می کنیم.


برچسب‌ها: شیرینی لانه گنجشک, شیرینی آرد ذرت, شرینی رشته ای, انواع شیرینی

تاريخ : 90/07/26 | 13:16 | نویسنده : sorour

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

مواد لازم:

آرد سفید .................. ۴۰۰ گرم

روغن .................. ۴۰۰ گرم

پودر قند ................. ۳۵۰ گرم

تخم‌مرغ ................. چهار عدد

رنده پوست لیمو و وانیل .................. از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر .................. دو قاشق چای‌خوری

شیر خشک .................. ۲۰۰ گرم

خرمای له شده .................. ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

کره یا روغن و پودر قند را بزنید تا به صورت کرم در آید.

وانیل و پوست لیمو و تخم مرغ را اضافه و باز هم بزنید.

مواد خشک را الک کرده داخل مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.

خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده، یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

پس از این مدت خمیر را کمی ورز دهید تا نرم شود.

مقداری از خمیر سفید را روی میز پهن کرده و خرماهای له شده را با فاصله روی آن قرار دهید و خمیر را دولا کنید.

خمیر را با قالب مربع یا چاقو به شکل دلخواه ببرید و روی سینی فر قرار دهید.

می‌توان با چاقو یا چنگال روی آن‌ها را شکل داد.

سپس آن‌ها را ۳۵ دقیقه با قدرت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد در فر بپزید.



تاريخ : 90/02/19 | 19:28 | نویسنده : sorour
طرز تهیه سوهان عسلی

مواد لازم:

بادام ................. 150 گرم

شکر .................  150 گرم

عسل .................   2 قاشق سوپخوری

آب ................. 1 استکان کوچک

روغن آبکرده .................  3 تا 4 قاشق سوپخوری

زعفران .................  یک قاشق چایخوری کوچک

طرز تهیه:

- بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم

 شکر، عسل، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکر آب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود)

- بادام را به آن اضافه می کنیم و یکی دو باربه هم می زنیم

سپس زعفران آب زده را داخل مایع سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود. بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کرده، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.



تاريخ : 90/01/31 | 10:54 | نویسنده : sorour
طرز تهیه شیرینی هلندی

مواد لازم:

آرد .................. 250 گرم

پودر شکر.................. 100 گرم

مارگارین..................   125 گرم

شیر تازه..................  275 گرم

بیکینگ پودر..................   20 گرم

وانیل ..................   نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.

در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.

سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.

بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.

سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.



تاريخ : 90/01/21 | 23:27 | نویسنده : sorour

طرز تهیه پای زرد آلو

عصرهای بهاری و تابستانی، زمان مناسبی برای خوردن یك فنجان چای و یك تكه شیرینی است تا خستگی یك روز بلند از تن بیرون برود. پس چه بهتر كه این شیرینی، خانگی و تازه باشد تا لذت آن هم چندبرابر شود.

مواد لازم :

- آرد گندم................. ۲۵۰ گرم

- كره .................. ۱۳۰ گرم

- شیر ................. یك قاشق سوپ‌خوری

- شكر ................. ۱۰۰ گرم

- زرده تخم‌مرغ ................. ۲ عدد

- نمك................. نوك قاشق چای‌خوری

- زردآلو ................. ۶۰۰ گرم

- تخم‌مرغ ................. یك عدد (برای روی پای)

- پودر قند................. برای تزیین

طرز تهیه:

۱- آرد، شكر، كره، شیر، نمك و زرده تخم‌مرغ را در كاسه‌ای بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. سپس خمیر را با دست به شكل گلوله درآورید و میان یك ‌تكه نایلون پلاستیكی بپیچید. بعد خمیر را برای مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت كند.

۲- مقداری كره را در كاسه كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا قالب ‌پای را با كره خوب چرب كنید.

۳- زردآلوها را شسته و پس از دو نیم ‌كردن، هسته‌هایشان را خارج كنید. در این فاصله، فر ‌اجاق‌ گاز را روی حرارت ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد(۴۴۰ درجه فارنهایت) یا شماره‌ هفت روشن كنید تا گرم شود.

۴- روی سطحی صاف مانند سینی یا كابینت، مقداری آرد بپاشید. ابتدا نیمی از خمیر را با وردنه و با توجه به ابعاد قالب به شكل گرد، باز كرده و كف قالب پهن كنید. سپس زردآلوهای دو نیم ‌شده را روی خمیر بچینید.

۵- باقیمانده خمیر را نیز با همان روش قبلی بر سطح پوشیده ‌شده از آرد توسط وردنه باز كرده و روی زردآلوها پهن كنید. پس از آن، تخم‌مرغ را هم زده و سطح خمیر را با استفاده از قلم مو به تخم‌مرغ آغشته كنید.

۶- با استفاده از یك چنگال روی خمیر را سوراخ سوراخ كنید. حالا قالب را به مدت ۲۵دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پای زردآلو آماده شود.

در پایان، پای را به سینی گردی منتقل كرده و روی آن را مقداری پودر قند بپاشید.



تاريخ : 89/11/28 | 23:46 | نویسنده : sorour
طرز تهیه شیرینی مربایی









مواد لازم:


کره نرم شده .............. نصف پیمانه

شکر .............. یک سوم پیمانه

زرده تخم ‌مرغ ............... یک عدد

وانیل ................ یک سوم قاشق چای‌ خوری

آرد .............. یک و یک سوم پیمانه

مربای میوه ................ 2 تا 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

* ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.

* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

* تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.

* خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.

* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.

* شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.




تاريخ : 89/10/20 | 19:33 | نویسنده : sorour
طرز تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم :

کره ................ نصف پیمانه

پودر قند ................ نصف پیمانه

وانیل ................ یک چهارم قاشق چایخوری

پودر بیسکوییت ................ 1 پیمانه

پودر بادام ................ 1 پیمانه

کاکائوی تخته ای ................ 150 گرم

پودر کاکائو ................ 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.

پودر بیسکویت و پودر بادام را به آن اضافه کنید.

کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید، یعنی کاکائوی سفت را در یک ظرف هادی گرما ( مثل پیرکس یا استیل و ... ) قرار دهید و ظرف را روی بخار آب ( مثل بخار کتری ) بگذارید تا کاکائو به تدریج ذوب شود.

پودر کاکائو را داخل شیر گرم حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، به همراه کاکائوی ذوب شده، به مواد بالا اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.

مقداری از این مواد را روی نان میکادو (نان ویفر) بریزید و آن را صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.

سپس با چاقو اره ای، میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید.

می توانید کمی کاکائوی سیاه را ذوب کنید و روی میکادو ها بریزید. سپس برش دهید و کمی پودر پسته، روی برش ها بپاشید.



تاريخ : 89/09/04 | 13:9 | نویسنده : sorour
*عیدتون مبارک*

طرز تهیه شیرینی پاپیونی

مواد لازم:

خمیر هزارلا ................. یک کیلو

پودر قند................. نصف پیمانه

شربت بار ............... یک پیمانه

پودر پسته ..............یک چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ .............. دو عدد

پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر هزارلا را به قطر یک  سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲سانتیمتر در ۶ تا ۸ سانتیمتر ببرید.

وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.

یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا ۱۷۰ کیلو کالری است.

 طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا

مواد لازم:

آرد كاملا سفید ............... ۳۰۰ گرم

کره ................ ۱۵۰ گرم

تخم مرغ .............. یك عدد

روغن مایع................  یك قاشق سوپخوری

جوهرلیمو............... یك دوم قاشق چایخوری

وانیل ............... یك دوم قاشق چایخوری

نمک ................ یک قاشق چایخوری

آب خنك............... یك فنجان

طرز تهیه:

آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید

خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد

روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود

سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنیدشیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان

یادآوری:

ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند

طرز تهیه شربت بار:

مواد لازم:

شکر ................۵۰۰ گرم

آب ...............۲۰۰ گرم

اسید سیتریك(جوهر لیمو) ................. نوك قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید

سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید

در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید

برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.

 



تاريخ : 89/07/04 | 18:14 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

:مواد لازم

آرد..............یک و نیم پیمانه

زرده تخم مرغ................. یک عدد

روغن مایع .................. یک قاشق غذاخوری

شیر .................یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر .................... یک قاشق چای خوری

وانیل.................. یک چهارم قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ ................... یک عدد

:مواد داخل ساق عروس

پودر قند................... یک دوم پیمانه

پودر بادام .................یک پیمانه

هل ................ یک قاشق چای خوری

گلاب ................. دو قاشق غذاخوری

شربت بار................ به میزان لازم

:طرز تهیه

شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید

آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید

خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند

از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید

خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید

یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.

 



تاريخ : 89/04/22 | 18:10 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی خشک

مواد لازم:

آرد ............... 1 کیلو

پودر قند ............... 400 گرم

کره و روغن صاف ................ 665 گرم

تخم مرغ ............... 4 عدد

بیکینگ پودر ................ 15 گرم

اسانس یا وانیل ............... 3/2 قاشق چایخوری

مغز گردو یا کشمش یا فندق ............. 230 گرم

لیمو رنده شده ................ مقدار کمی

طرز تهیه:

پودر قند، روغن و کره و لیمو رنده شده را کاملا مخلوط کرده تا به صورت کرم یکنواخت در آید. تخم مرغ ها را اضافه کرده تا کاملا جذب مواد گردد. اسانس و سپس مغز گردو را اضافه می کنیم. آرد را می افزاییم ولی نباید خیلی با خمیر بازی کنید. قطر قالب شیرینی را نازک انتخاب می کنیم. در فر با درجه حرارت 180 الی 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. قبل از بریدن قالب در داخل فریزر می گذاریم تا خود را بیشتر بگیرد. برای تزیین می توانید از دارچین و شکر بر روی شیرینی استفاده کنید.

نکته: اگر دیدید خمیر سفت است 1 الی 2 تخم مرغ اضافه می کنیم تا خمیر دلخواه بدست آید.



تاريخ : 88/12/03 | 21:1 | نویسنده : sorour

طرز تهیه نان کماج

مواد لازم:

تخم مرغ ................ 2عدد

آرد برنج ............... 1 پیمانه سر خالی

آرد گندم ............... 1 پیمانه سر خالی

شکر ............... 1 پیمانه

بیکینگ پودر ................ 1 قاشق مرباخوری

گلاب ............... 1 چهارم پیمانه

شیر ............... 1 پیمانه

هل،زعفران ............... به دلخواه

(مقدار شیر بستگی به اندازه تخم مرغ دارد.)

طرز تهیه:

تخم مرغ را با شکر تا حدی هم می زنیم تا کمی کرم رنگ شود. آرد برنج و آرد گندم و بیکینگ پودر و هل را با هم مخلوط می کنیم و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شود. گلاب را به آن می افزاییم و در پایان زعفران و شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا جایی که مواد کمی رقیق شود. ماهی تابه ای را چرب می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم قرار می دهیم. یک قالب گرد ،سایز متوسط را در وسط تابه می گذاریم و از مواد به اندازه دو قاشق در وسط قالب می ریزیم. وقتی خود را گرفت قالب را بر می داریم و می گذاریم یک طرف آن کمی طلایی شود. سپس طرف دیگر آن را درست می کنیم.



تاريخ : 88/08/06 | 14:27 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی گلپر

 

 

مواد لازم:

آرد سفید ............... 1 و 4/1 پیمانه

آرد نخودچی .............. 2 قاشق غذاخوری

روغن جامد ............... 50 گرم

پودر قند ............... 130 گرم ( پیمانه)

روغن صاف ( کره گیاهی ) .............. 20گرم

طرز تهیه:

روغن ها را نرم کرده ، پودر قند را اضافه می کنیم. آن قدر ورز می دهیم تا کاملا یک دست شود سپس آرد نخودچی را افزوده ، آرد سفید را هم کم کم اضافه کرده ، آنقدر ورز داده تا خمیر ترک نخورد. می توان از سه رنگ قهوه ای ، زرد و سفید استفاده کرد. مقداری از مواد را با کاکائو قهوه ای کرده ، مقداری را زعفرانی و باقی را به رنگ سفید خمیر تهیه می کنیم. مواد را گلوله کرده ، رویشان را تخم خرفه پاشیده و در سینی می گذاریم. گلپر را در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. بعد از این مدت با زدن ضربه ای از زیر سینی ، اگر شیرینی جابجا شد ، شیرینی آماده است.

 



تاريخ : 88/07/07 | 13:30 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی

 

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ............. 4 عدد

مغز گردوی خرد شده ............. 5/1 پیمانه

آرد ............ 2 قاشق غذاخوری

پودر قند ............. 3/1 پیمانه

وانیل ............ 4/1 قاشق چایخوری

خلال یا پودر پسته ............. به میزان لازم

طرز تهیه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتی گراد ) گرم کنید. پودر قند ، زرده ی تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود. سپس آرد و گروی خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنید. ( مایه شیرینی نباید شل باشد اگر شل بود کمی گردوی خرد شده به آن اضافه کنید ) سینی را چرب نموده و با قاشق مربا خوری مقداری از مایه را در سینی بریزید و روی آن را کمی خلال پسته با پودر پسته بریزید. سپس سینی را در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف مورد نظر بچینید.



تاريخ : 88/06/17 | 12:12 | نویسنده : sorour

طرز تهیه ی گوش فیل 

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ............. 2 عدد

بیکینگ پودر ............ 1 قاشق چایخوری

روغن آب کرده ............ 1 قاشق چایخوری

نمک ............. 8/1 قاشق چایخوری

شربت قوام آمده ............. مقداری

وانیل ............ 4/1 قاشق چایخوری

شیر ............ نصف پیمانه

آرد ............ 2 پیمانه

روغن ............. مقداری

طرز تهیه:

زرده ها را با چنگال هم می زنیم. شیر ، روغن آب کرده ، وانیل و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و در پایان نمک و آرد را کم کم می افزاییم و خمیر را دو ساعت استراحت می دهیم. روی سطح صافی آرد می پاشیم و خمیر را نازک پهن می کنیم و برش و شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ می کنیم و بلافاصله در شربت قوام آمده می اندازیم و فشار می دهیم تا در شربت فرو رود و سپس از شربت در می آوریم و در صافی می گذاریم تا شربت اضافی آن گرفته شود.



تاريخ : 88/06/10 | 19:24 | نویسنده : sorour

طرز تهیه زولبیا

مواد لازم:

نشاسته خشک ............. نیم کیلو

ماست ترش ............. 400 گرم

خامه ............. 5 قاشق غذاخوری

روغن مایع ............. 1 لیتر

آب ............ 1 لیتر

شکر ............ 1 کیلو گرم

گلاب ............. نصف استکان

زعفران ............ به مقدار لازم

جوهر لیمو ............. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته خشک ، ماست ترش را با هم مخلوط می کنیم و خامه را به آن می افزاییم تا حدی که مایه حالت روانی داشته باشد. سپس روغن را در ماهیتابه می ریزیم و مایه را داخل قیف می ریزیم ، وقتی روغن داغ شد به صورت نامنظم روی هم در روغن می ریزیم. وقتی سرخ شد سرسع داخل شربت فرو می بریم و سپس درون توری می گذاریم تا شربت اضافی آن خارج شود.

طرز تهیه شربت:

آب و شکر را درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا جوش آید. وقتی شربت غلیظ شد ، گلاب ، زعفران و جوهر لیمو را به آن اضافه می کنیم ،کمی که جوشید و به غلظت رسید خاموش می کنیم.



تاريخ : 88/06/02 | 10:39 | نویسنده : sorour

طرز تهیه بامیه

مواد لازم:

آرد .............. 1 پیمانه

آب ............. 1 پیمانه

کره یا روغن ............. 4 قاشق سوپخوری

تخم مرغ ............ 2 عدد

شکر ............ 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آب ، کره و شکر را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا شکر و کره حل شود ، ولی نجوشد. سپس آرد را یکباره اضافه می کنیم و سریع بهم می زنیم. بعد از یک دقیقه از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا سرد شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب هم می زنیم تا کاملا جذب مواد شود و مواد یکدست شود. مواد را داخل کیسه می ریزیم و با ماسوره شکوفه بزرگ داخل روغن داغ می ریزیم. بعد از سرخ شدن ، بامیه ها را داخل شربت می اندازیم و با کفگیر کمی فشار می دهیم تا بامیه ها کاملا در شربت فرو روند. سپس آنها را در صافی می ریزیم تا شربت اضافی آن گرفته شود.



تاريخ : 88/05/12 | 11:30 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی مغز دار گردویی

مواد لازم:

کره .............. 200 گرم

شکر .............. 2 قاشق مرباخوری

پنیر خامه ای .............. 200 گرم

آرد شیرینی .............. 300 گرم

سفیده تخم مرغ .............. 1 عدد

مواد داخل شیرینی:

گردوی خرد شده .............. 115 گرم

شکر .............. 115 گرم

دارچین .............. 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

کره و پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا پف کند. سپس آرد الک شده را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را جمع می کنیم و داخل کیسه نایلونی به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم. بعد از استراحت خمیر را بیرون می آوریم و با وردنه باز می کنیم و در یک سطح آرد پاشی شده از خمیر ، قطعات مثلثی شکل جدا می کنیم. روی قطعات را سفیده تخم مرغ می مالیم و از مواد داخل ، روی آن می ریزیم و خمیر را از ضلع پایین به سمت راس مثلث رول می کنیم و روی آن را مجدد سفیده تخم مرغ می زنیم و شکر می پاشیم و در طبقه وسط فر با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.



تاريخ : 88/04/17 | 13:39 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی بادامی

مواد لازم:

روغن ............. 3/1 قاشق سر پر

آرد ............ 2/1 پیمانه

پودر شکر ............ 3/1 پیمانه

خامه ............. 1 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر ............. 8/1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ ............ 1 عدد

شیر ............ 8/1 پیمانه

وانیل ............. 8/1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه ی شیرینی بادامی:

شکر ........... 4/1 پیمانه

زعفران ............. 4/1 قاشق مرباخوری

عسل ............ 3/1 پیمانه

کره ............ 8/1 پیمانه

خلال بادام ............. 1 پیمانه

خامه ............ 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

روغن و پودر شکر را هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و با تخم مرغ خوب هم می زنیم. خامه و شیر را با مواد مخلوط می کنیم و بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط و الک می کنیم و به مواد می افزاییم. خمیر بدست آمده را کف سینی چرب شده پهن می کنیم و داخل فر می گذاریم تا اطراف خمیر طلایی شود. مواد رویه را روی آن پهن می کنیم و مجددا داخل فر می گذاریم تا روی آن طلایی شود و تا گرم است آن را برش می زنیم.

طرز تهیه مواد روی شیرینی:

همه ی مواد را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا مواد کاملا با هم مخلوط شود.



تاريخ : 88/04/11 | 13:23 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی کرمانی ( کلمپه )

مواد لازم:

آرد ............. 500 گرم

روغن جامد ............. 250 گرم

خمیر مایه ............ 1 قاشق مربا خوری

شکر ............ 2/1 قاشق مربا خوری

آب ولرم ............ 2/1 استکان

دوغ غلیظ ............ 2/1 استکان

مواد لازم برای داخل کلمپه:

خرما ............ 100 گرم

مغز گردوی خرد شده ............ 1 پیمانه

دارچین ........... 1 قاشق غذاخوری

میخک ........... 2/1 قاشق چایخوری

زعفران یا گل زرد ........... 1 قاشق مربا خوری

جوز هندی ........... 2/1 عدد

طرز تهیه:

آرد ، خمیر مایه ، شکر را با هم مخلوط می کنیم و به آن آب ولرم می افزاییم و می گذاریم تا یک ربع خمیر جا بیفتد. سپس خرمای پوست گرفته ، مغز گردو ، ادویه ها را اضافه و خمیر را پهن می کنیم. مقداری از مواد را داخل خمیر می گذاریم و روی آن را خمیر دیگری قرار می دهیم و با مهر شکل دار روی آن را تزیین می کنیم. در آخر گل زرد را در آب ولرم حل می کنیم و روی کلمپه می زنیم و در فر 350 درجه ، به مدت نیم ساعت ، در طبقه وسط فر قرار می دهیم.



تاريخ : 88/04/03 | 16:23 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی شیری

مواد لازم:

شیر .............۵ /۱ پیمانه

دارچین .............. 1 قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال ............. 1 رشته 10 سانتی

تخم مرغ ............. 2 عدد

زرده تخم مرغ ............. 1 عدد

آرد ............. 50 گرم

آرد ذرت .............. 35 گرم

وانیل ............. 2/1 قاشق چایخوری

شکر .............110 گرم

آرد اضافی ............. به میزان لازم

روغن مایع ............. برای سرخ کردن

شکر اضافه ............. 110 گرم

دارچین اضافه ............. 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

قالبی مستطیل شکل به ابعاد 20 در 30 سانتی متری را چرب می کنیم و با کاغذ می پوشانیم. به طوری که 2 سانتی متر از دیواره بالا بیاید. شیر را با دارچین و رنده پوست پرتقال در ظرفی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس از روی حرارت بر می داریم و روی آن را می پوشانیم و به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها ، زرده تخم مرغ ، آرد ذرت ، آرد ، وانیل و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود و مجدد روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود ( حدود 2 دقیقه ) . مواد را در داخل قالب آماده می ریزیم و پهن می کنیم و بعد از خنک شدن روی آن را می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا فرم بگیرد و سفت شود. سپس از قالب جدا می کنیم و روی سطح آرد پاشی شده می اندازیم و با قالب دلخواه قالب می زنیم ، در آرد می غلتانیم و تکان می دهیم تا آرد اضافه ی آن گرفته شود و در روغن داغ سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن آن را در مخلوط شکر و دارچین می غلتانیم و در ظرف می چینیم.



تاريخ : 88/03/29 | 20:23 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی دو رنگ

مواد لازم:

 

روغن جامد ............ 150 گرم

پودر قند ............ 250 گرم

وانیل ........... 2/1 قاشق چایخوری

آرد سفید ........... 400 گرم

پودر نارگیل خرد شده ............ 100 گرم

پودر کاکائو ........... 1 قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر ............ نصف قاشق مرباخوری

پودر پسته ............ به مقدار لازم ( برای تزیین )

آب ............ به مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را با همزن هم می زنیم. وانیل را اضافه می کنیم. آرد، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را با هم ترکیب می کنیم و به مواد قبل می افزاییم و با دست خمیر را ورز می دهیم و آب را اضافه می کنیم تا خمیر نرمی درست شود. خمیر را نصف می کنیم. نیمی از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم تا خمیر شکلاتی رنگ به دست آید. سپس خمیر ها را مدل می زنیم و در سینی می چینیم و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم و سپس با پودر پسته تزیین می کنیم.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما