X
تبلیغات
طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی
تاريخ : 88/05/29 | 15:51 | نویسنده : sorour

طرز تهیه موس شکلات

مواد لازم:

خامه غلیظ .............. 200 گرم

زرده تخم مرغ ............. 2 عدد

شکلات تخته ای قهوه ای ............. 150 گرم

شکر ............. 5/1 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ ............ 2 عدد

کره ............ 35 گرم

طرز تهیه:

ابتدا 10 تا 20 گرم شکلات را برای تزیین کنار می گذاریم و بقیه را روی حرارت بخار کتری در ظرفی آب می کنیم و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. زرده های تخم مرغ را بهم زده و به مواد افزوده خوب مخلوط می کنیم. سفیده های تخم مرغ را با شکر پودر شده بهم می زنیم تا کاملا پف کند و حجم آن چند برابر شود. مواد آماده را با شکلات مخلوط کرده و در ظرف بلور یا شیشه ای می ریزیم و روی آن را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/05/27 | 18:53 | نویسنده : sorour

بستنی خامه ای سنتی

مواد لازم:

شير ................ ۲ ليوان

نشاسته ................ ۵۰ گرم

شكر ................ ۵۰ گرم

تخم‌مرغ .................. ۲ عدد

وانيل .................. مقداري

زعفران ................ ۱ قاشق مرباخوري

خامه .................۱۵۰ گرم

طرز تهيه :

ابتدا شير را بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه كنيد تا چند دقيقه بپزد. زرده تخم‌مرغ را كه با شكر خوب هم زده‌ايد را به آن اضافه كنيد و بهم بزنيد. سفيده تخم‌مرغ را بايد آنقدر بزنيد تا كف خالصي شود. آن را هم داخل مايع بريزيد. سپس وانيل و زعفران را هم به آن اضافه نماييد. اين مخلوط بيش از دو دقيقه احتياج به پختن ندارد. سپس ظرف مايع را بگذاريد تا سرد شود. آن‌گاه مخلوط را به همراه خامه هم بزنيد و در ظرف مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا زمان سرو كردن آن برسد. البته مي‌توانيد مخلوط را در ليوان‌هاي مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا خودش را بگيرد.



تاريخ : 88/05/19 | 12:55 | نویسنده : sorour

طرز تهیه معجون

موادلازم:

شکر ............. 2 قاشق غذاخوری

خرما ............. 10 عدد بدون هسته

کاکائو ............. 1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل ............. 3 قاشق غذاخوری

کنجد ............. 3 قاشق غذاخوری

عسل ............. 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ............. 3 عدد

شیر ............. 1 لیتر

طرز تهیه:

شیر گرم را با شکر ، عسل و خرما در همزن ریخته به هم می زنیم تا کاملا پف کند. کاکائو را در کمی آب جوش حل می کنیم. سپس پودر نارگیل ، زرده تخم مرغ و کاکائو حل شده را با کنجد به بقیه مواد افزوده و به آرامی چند بار با همزن به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. اگر بخواهیم می توانیم پس از مخلوط کردن مواد ، مفداری بستنی خامه ای را به آن اضافه می کنیم. میزان شکر و شیرینی معجون با علاقه شما کم و زیاد می شود.



تاريخ : 88/05/12 | 11:30 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی مغز دار گردویی

مواد لازم:

کره .............. 200 گرم

شکر .............. 2 قاشق مرباخوری

پنیر خامه ای .............. 200 گرم

آرد شیرینی .............. 300 گرم

سفیده تخم مرغ .............. 1 عدد

مواد داخل شیرینی:

گردوی خرد شده .............. 115 گرم

شکر .............. 115 گرم

دارچین .............. 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

کره و پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا پف کند. سپس آرد الک شده را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را جمع می کنیم و داخل کیسه نایلونی به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم. بعد از استراحت خمیر را بیرون می آوریم و با وردنه باز می کنیم و در یک سطح آرد پاشی شده از خمیر ، قطعات مثلثی شکل جدا می کنیم. روی قطعات را سفیده تخم مرغ می مالیم و از مواد داخل ، روی آن می ریزیم و خمیر را از ضلع پایین به سمت راس مثلث رول می کنیم و روی آن را مجدد سفیده تخم مرغ می زنیم و شکر می پاشیم و در طبقه وسط فر با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.



تاريخ : 88/05/07 | 16:9 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کیک جوانه گندم

مواد لازم:

آرد جوانه .............. ۱ لیوان

آرد گندم .............. ۲ لیوان

شکر .............. ۱ لیوان

روغن .............. ۱ لیوان سر خالی

بیکینگ پودر ............ ۱ قاشق مرباخوری

دارچین ............ ۱ قاشق مرباخوری

گردوی خرد شده .............. ۱ لیوان

شیر .............. ۱ لیوان

تخم مرغ................. ۲-۳ عدد

طرز تهیه:

تخم مرغ را جداگانه هم می زنیم.آرد جوانه گندم و آرد گندم و شکر و دارچین و گردوی خرد شده را با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم. سپس روغن و شیر را می افزاییم و تمام مواد را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.مایه کیک را در قالب کیک می ریزیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۳۰ تا ۴۰دقیقه می گذاریم تا کیک پخته شود. می توانیم کیک را در قابلمه و روی حرارت اجاق نیز تهیه کنیم.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما