X
تبلیغات
طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی
تاريخ : 88/03/31 | 11:52 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شکلات مغزدار فندقی

مواد لازم:

پودر فندق ............ 100 گرم

پودر شکر ............ 100 گرم

شکلات ذوب شده ............ 100 گرم

شکلات ذوب شده ( برای تزیین ) ............ 100 گرم

خلال پسته و ترافل ( برای تزیین ) ............ به مقدار لازم

طرز تهیه:

شکلات را خرد و روی بخار آب ذوب می کنیم. سپس پودر فندق پ پودر شکر را می افزاییم تا حالت خمیر پیدا کند. با وردنه خمیر بدست آمده را باز می کنیم و با شکلات ذوب شده تزیین می کنیم و در یخچال می گذاریم تا شکل بگیرد.



تاريخ : 88/03/30 | 22:3 | نویسنده : sorour

طرز تهیه بستنی شکلاتی

مواد لازم:

شیر ............. نیم کیلو

شکر ............ 100 گرم

شکلات تخته ای ............ 10 گرم

خامه ............ 120 گرم

ثعلب ............ 2 گرم

طرز تهیه:

شیر را روی حرارت ملایم گاز گذاشته تا جوش بیاید. شکر و نصف شکلات تخته ای قهوه ای رنگ را در آن ریخته و هم می زنیم تا حل شوند. ثعلب را به بقیه ی مواد افزوده و هم می زنیم و از یک صافی متوسط عبور می دهیم. مواد بستنی را پس از ریختن در ظرف مخصوص یا ظرفی از جنس روی در فریزر قرار می دهیم. بستنی سه بار باید هم زده شود و هر بار در فریزر قرار گیرد و قبل از یخ زدن آن را بیرون آوریم و دوباره هم زنیم و در فریزر قرار دهیم. اکنون خامه را هم زده تا کمی فرم بگیرد. خامه و شکلات ( خرد یا رنده شده ) را در مرحله ی سوم زده به بستنی اضافه کرده و در فریزر قرار می دهیم.



تاريخ : 88/03/30 | 17:25 | نویسنده : sorour

طرز تهیه دسر عربی

مواد لازم:

خرما ............. 200 گرم

پودر نارگیل ............. 200 گرم

خلال پسته ............. 200 گرم

پودر فندق ............. 200 گرم

عسل ............. 200 گرم

آرد نخودچی ............. 200 گرم

مغز گردو ............. 200 گرم

طرز تهیه:

هسته های خرما را از هم جدا می کنیم و به صورت پوره یا خمیر در می آوریم. همه ی مواد را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و در دیس تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/03/29 | 20:23 | نویسنده : sorour

طرز تهیه شیرینی دو رنگ

مواد لازم:

 

روغن جامد ............ 150 گرم

پودر قند ............ 250 گرم

وانیل ........... 2/1 قاشق چایخوری

آرد سفید ........... 400 گرم

پودر نارگیل خرد شده ............ 100 گرم

پودر کاکائو ........... 1 قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر ............ نصف قاشق مرباخوری

پودر پسته ............ به مقدار لازم ( برای تزیین )

آب ............ به مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را با همزن هم می زنیم. وانیل را اضافه می کنیم. آرد، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را با هم ترکیب می کنیم و به مواد قبل می افزاییم و با دست خمیر را ورز می دهیم و آب را اضافه می کنیم تا خمیر نرمی درست شود. خمیر را نصف می کنیم. نیمی از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم تا خمیر شکلاتی رنگ به دست آید. سپس خمیر ها را مدل می زنیم و در سینی می چینیم و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم و سپس با پودر پسته تزیین می کنیم.



تاريخ : 88/03/29 | 13:12 | نویسنده : sorour

طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم:

آرد ............ ۱ پیمانه

وانیل ......... یک دوم قاشق چایخوری

شکر ......... ۱ پیمانه

بیکینگ پودر .......... ۱ قاشق مرباخوری

آب جوش ...........۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ .......... ۴-۳ عدد

طرز تهیه:

زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم. ابتدا سفیده را با مقداری از شکر می زنیم تا به صورت برفی در آید و سفت شود. زرده و وانیل و باقی شکر را می زنیم. دو قاشق سوپخوری آب را نیز اضافه می کنیم و باز هم می زنیم. بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک می کنیم. سفیده و زرده را به صورت دورانی مخلوط می کنیم و آرد را به تدریج می افزاییم تا مواد یک دست شود. این مواد را در قالب ۲۰ سانتی متری گرد می ریزیم. فر را یک ربع قبل گرم می کنیم و مواد را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.



  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ

  • دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما